Otogaz 71 Kuruş Zamlandı!

Otogaz 71 Kuruş Zamlandı!
0

Otogaz, dün gün boyunca zam haberleri ile gündemde kalmıştı. Her ne kadar dün konuşulanlar resmi olarak yayımlanmadığı için net bir şey bilinmiyor olsa da yapılacak zam haberi bugün geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre 2 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG otogaz için 0.71 TL’lik zam yapıldığı duyuruldu.

otogaz
Otogaz 71 kuruş zamlandı!

Dünya genelinde doğal gaz ve petrol fiyatlarında yükseliş gözlemlenirken özellikle Avrupa’nın tedarik sıkıntısı büyük bir duruma ulaşmış durumda. Ayrıca, İngiltere’de de benzin istasyonlarının neredeyse tamamı geçici olarak kapanmış durumda.

Türkiye’de ise ithalatın oldukça yüksek olması ve döviz kuru etkisi sebebi ile büyük fiyat artışları görülüyor. Bu durumun önümüzdeki günlerde doğal gaz veya elektriğe de zam olarak yansıması mümkün ve beklentiler de zam yapılması yönünde.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yazar Hakkında

Bankacılık ve Finans mezunu, 24 yaşında Ekonomi meraklısı birisiyim. Aktif olarak web sitem için yazılar hazırlıyor ve trade işlemleri gerçekleştiriyorum. Yaklaşık olarak 7 yıllık trade deneyimim bulunmaktadır.

Yorum Yap